Dodik uputio dirljivo pismo podrške Nurkiću!

Autor:

Sport

27.03.2019

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik pridružio se brojnim poznatim ličnostima iz svih sfera i uputio pismo podrške Jusufu Nurkiću, košarkašu Portlanda i reprezentativcu BiH, koji je u utorak doživeo težak prelom noge.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Trenutak u kom je Nurkić doživeo tešku povredu

- Neprijatno me iznenadila vest o teškoj povredi koju si doživeo na kraju utakmice s Bruklinom u kojoj si, kao i do sada, pružio sjajnu partiju. Kao čovek i ljubitelj košarke, ali i tvoj fan želim da ti uputim iskrene reči podrške i ohrabrenja za što skoriji oporavak i povratak na teren - naveo je Dodik u pismu podrške.

Dodik je naglasio da izuzetno ceni Nurkićevu igru i da se radovao njegovim briljantnim nastupima za Portland u NBA ligi

- Izdrži, majstore, svi smo uz tebe. Očekujemo te ponovo na košarkaškom terenu, očekujemo tvoje briljantne igre, jer ti još nisi pokazao sve što možeš i umeš - pružio je podršku Dodik Nurkiću.

Podsećamo, Nurkić je slomio nogu u duelu protiv Bruklina, a prema prvim prognozama njegov oporavak trajaće najmanje osam meseci.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading