Jokić ponovo "zaplesao", Bobi se "razgoropadio", Kingsi imaju za čime da žale!

Autor:

Sport

29.03.2019

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denvera doživeli su i treći put ove sezone poraz od ekipe Hjustona 112:85 uz sjajnu partiju srpskog asa, Nikole Jokića. Sakramento Kingsi su poraženi od ekipe Nju Orleansa sa 118:121. Filadelfija je pred svojim navijačima savladala Bruklin sa 123:110 u veoma dobroj partiji srpskog centra Bobana Marjanovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić ponovo dominira

Srpski centar Nikola Jokić pružio je još jednu prilično dobru partiju postigavši 16 poena uz osam skokova i šest asistencija za nepunih 25 minuta u igri, ali nije bilo dovoljno protiv Hjustona.

Rokitse je do nove, 48. pobede u sezoni predvodio Džejms Harden sa 38 poena, šest skokova i isto toliko asistencija.

Harden je obavio odličan posao i u defanzivi, a velike zasluge za pobedu pripadaju i Klintu Kapeli, koji je imao dabl dabl od 17 poena i 15 skokova, dok je poen više postigao Erik Gordon.

Denver je dobro otvorio meč, dobio prvu četvrtinu sa 25:22, ali je onda u drugoj doživeo veliki pad. 

U timu Denvera Monte Moris je kao i Jokić postigao 16 poena, dok je Džamal Marej postigao 20 poena uz četiri skoka i tri asistencije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Najefikasniji u timu Pelikansa bio je Džulijus Rendl sa 35 poena četiri skoka i tri asistencije, dok je Kristijanu Vudu nedostajao jedan skok za dabl-dabl učinak, imao je 25 poena i devet skokova.

Badi Hild je u timu Kkingsa postigao 27 poena, dok je Dearon Foks susret za ršio sa 25 poena i 12 skokova.

Bogdan Bogdanović je susret završio sa 14 poena jednim skokom i tri asistencije za nešto manje od 19 minuta u igri, dok Nemanja Bjelica nije uspeo da se upiše u strelce za osam minuta na parketu.

On je susret završio sa 16 poena tri skoka i jednom asistencijom za nešto više od 18 minuta na terenu, a uspeo je da pogodi i jednu trojku.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading