Prvi meč kao plejstejšn, drugi krvav meč: Zasluženo do pobede, Zvezda fantastična

Autor:

Sport

30.03.2019

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana, Andrea Trinkijeri, ocenio je da su njegovi igrači zaslužili da dobiju duel protiv "večitog rivala".

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

- Želim da čestitam mojim igračima na važnoj pobedi. Teška utakmica, u plej-ofu na sedam dana svaka utakmica kao da je neka druga liga. Prva utakmica je bila kao plejstejšn, a danas je bio krvav meč. Bili smo bolji u odbrani, par detalja moramo da sredimo, ali smo dobro čuvali njihove šutere, to je bilo ključno.

- Mogli smo da dobijemo i ranije, ali mi smo takvi, nećemo se promeniti tako brzo. Kad mi je puno srce, moram da im oprostim, teško mi je, ali moram. Znamo koliko su igrači Zvezde dobri i koliko talenta imaju, ali mislim da smo bolji iz utakmice u utakmicu. Mislim da smo zalužili da dobijemo ovaj meč.

- Oni ostaju favoriti, fantastični su, pametni su, znaju kako se igraju ove utakmice. Nema više serija, ostala je jedna utakmica, mislim da smo tu gde treba da budemo - rekao je Italijan na konferenciji za medije posle meča.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading