(VIDEO) HAOS U REŽIJI SRBINA: Jokić NAPAO sudiju - zaradio momentalno ISKLJUČENJE!

Autor:

Sport

01.04.2019

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denver Nagetsi mučili su se protiv Vašingtona i na kraju pretrpeli poraz, a jedan od glavnih razloga neuspeha leži u činjenici da je Nikola Jokić isključen sa utakmice na nešto manje od četiri minuta pre kraja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokić u raspravi sa sudijom.

Srpski centar je proveo 30 minuta na parketu i za to vreme upisao 23 poena, 14 skokova i 4 asistencije uz sjajnih 11 od 15 iz igre. Nova jako dobra partija, a bila bi još bolja da je Jokić ostao na parketu kada se utakmica lomila. 

Na 3:47 do kraja meča Jokić je položio loptu na drugi obruč i tom prilikom je dobio udarac od protivničkog centra, Tomasa Brajanta, a sudija je propustio priliku da dosudi faul.


Nakon toga, Srbin se zaleteo na njega i verbalno ga napao optužujući ga za lošu odluku. Međutim, arbitru nije bilo potrebno mnogo vremena da pokaže centru Denvera put u svlačionicu. 

Jokiću je ovo bilo drugo isključenje ove sezone, odnosno četvrto u karijeri. Nakon njegovog prevremenog završetka utakmice, Denver je do kraja utakmice postigao još samo 2 poena i pretrpeo poraz, koji će ih gotovo izvesno koštati liderske pozicije na zapadu pred plej-of.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading