Srbijo, ne brini, Bjelica i Bogdan te čuvaju!

Autor:

Sport

03.04.2019

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija sa velikim očekivanjima čeka Svetsko prvenstvo u košarci, a iz Amerike stižu jake poruke Bogdana Bogdanovića i Nemanje Bjelice. Asovi Sakramenta jedva čekaju da ponovo obuku nacionalni dres, sa ovakvim momcima, Srbija je silna!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Đorđević i Nemanja Bjelica

- Ponosan sam na ovo što ću reći. Kako stvari trenutno stoje, mi imamo drugi najbolji tim na svetu, odmah posle SAD-a. Konačno je došlo naše vreme i imamo najbolji mogući tim u ovom trenutku - rekao je Nemanja Bjelica za "Glas Amerike".

Bjelica ne može da uporedi osećaj igranja za reprezentaciju sa NBA košarkom.

- Veoma sam srećan što ću ponovo biti deo reprezentacije. Konačno mogu da uživam u košarci. Ne mogu da dočekam da ponovo budem pravi ja na terenu, a to mogu samo u reprezentaciji. Tu ću zaista da uživam u košarci. Kada igrate u NBA ligi, to vam više deluje kao posao i ne može da se poredi taj osećaj sa osećajem igranja u nacionalnom timu - jasan je Bjelica.

Njegov saigrač iz Sakramenta Bogdan Bogdanović ima jaku poruku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Izgradili smo naš stil igre u poslednjih nekoliko godina. Nadam se da možemo ostati na tom nivou, čak ga i poboljšati sa šampionskim mentalitetom, ukoliko je to moguće. To bi bilo dostignuće koje bi se pamtilo. Ne želimo da budemo konkurenti za srebro - poručio je Bogdanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading