Divac otkrio sa kim bi voleo da bude na prijemu u Kuću slavnih

Autor:

Sport

07.04.2019

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni menadžer Sakramenta Vlade Divac izjavio je da je počastvovan time što će postati član Kuće slavnih.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Legenda... Vlade Divac

Legendarni srpski centar priznaje da nije očekivao ovakvo priznanje.

- Počastvovan sam ovim priznanjem.Kao mladić nisam verovao da će mi košarka ponuditi tako velike mogućnosti. Košarka je bila veliki deo mog života, pomogla mi je mnogo i oduvek sam se trudio da što je moguće više uzvratim ovoj jedinstvenoj zajednici. Bilo je to nezaboravno putovanje, zahvalan sam poridici na velikoj podršci. Želim da se zahvalim svojim kolegama iz tima, trenerima, igračima drugih timova i najvijačima koji su odigrali značajnu ulogu i pomogli mi da dobijem ovo neverovatno priznanje - rekao je Divac.

On je član Sakramenta bio od 1998. do 2004. godine, a i dalje se pamti ono finale plej-ofa na Zapadu, kada su u sedmom meču poraženi od ljutih rivala LA Lejkersa posle produžetaka. 

Vlade Divac i Peđa Stojaković dok su nosili dres Kingsa

- Šest godina bili smo možda i najuzbudljivijji tim lige. Igrali smo jedinstvenu košarku. Imali smo tamo nešto posebno od prvog dana treninga što nas je vodilo ka uspehu, priseća se Vlade.

Divac je za kraj poručio da bi na ceremoniji u Springfildu sa njim voleo da bude Kris Veber.

- Poslednjih dana kada mi je postalo jasno da ću dobiti ovo priznanje samo sam se nadao da će Kris i tada na ceremoniji biti sa mnom. Znam da će doći taj trenutak prijema, ali bilo bi zaista sjajno ako on bude sa mnom tamo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading