Otkriveno: Kalinić tukao nekadašnjeg funkcionera Zvezde!

Autor: Novosti, Republika

Sport

07.04.2019

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi u Pioniru je najavljivan kao bokserski meč, ali je malo ko verovao da će "boks" i nemila dešavanja zaista biti uvertira za majstoricu između Crvene zvezde i Partizana u polufinalu ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Šutanovac razdvaja Kalinića od navijača

Pred meč je došlo do sukoba dvojice navijača od kojih je jedan poznato TV lice Milan Kalinić a drugi je manje poznata, ali značajna figura u KK Crvena zvezda.

Kalinić je samo minut od ulaska u halu počeo da se tuče sa čovekom koji je jedan od nekadašnjih sponzora i funkcionera Zvezde - Dalibor Dada Krković.


Krković je privatnik iz Kule i nekada se lokalno bavio politikom. Navija za Crvenu zvezdu, ali su njegove veze sa klubom bile i dublje od navijačkih.

On je bio uz Nebojšu Čovića kada je ovaj preuzimao vođenje kluba sa Malog Kalemegdana 2011. godine. Krković je tada bio deo predsedništva zajedno sa Goranom Toškovićem, Milanom Ninkovićem, Draškom Petrovićem, Goranom Atanaskovićem i Ljubomirom Milićem.
RepublikaFoto: Starsport
Bilo je žestoko pored parketa

Kasnije je, 2016. godine, kao predstavnik kompanije koja se bavi igrama na sreću potpisao sponzorski ugovor i doprineo klubu novčano. 


Prema nezvaničnim informacijama, do tuče je došlo zbog VIP mesta koja su bila rezervisana za Kalinića, a na koje je seo Krković. Usledila je rasprava, pa tuča u kojoj je strasti smirivao nekadašnji ministar Dragan Šutanovac.

Kako je to izgledalo pogledajte na snimku iz drugog ugla.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đurđe

10.04.2019 13:48

Nasilnika trebali izbaciti sa utakmice pa u zatvor.