Gordić nimalo ne respektuje Zvezdu: Bivši igrač Partizana nema dilemu!

Autor: Sportklub

Sport

09.04.2019

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji košarkaš Partizana, a sada plejmejker Budućnosti Nemanja Gordić nema nikakvu dilemu kada je reč o šansama njegovog tima da se drugu sezonu za redom domogne Evrolige protiv istog protivnika, iako je ove sezone Zvezda bila nepogrešiva protiv aktuelnog šampiona regionalne lige.

RepublikaFoto: Tanjug
Gordić optimističan pred finale ABA lige

- Na čemu baziramo optimizam? Na činjenici da smo iz ubitačnog ritma uspeli da pobedimo Cedevitu. Trijumf u Zagrebu nam je doneo ogromnu dozu samopouzdanja pred finalne duele. Pored toga, tokom sezone smo pobeđivali CSKA, Real, Barselonu... Ne vidim nijedan razlog zašto ne bismo uspeli da pobedimo i Crvenu zvezdu. U duelima koji slede, prvi put tokom veoma burne sezone, imaćemo priliku da se fokusiramo i pripremamo za samo jednog rivala, a na ubitačan ritam utakmica smo navikli. Nazad nema, želimo titulu i ponovni plasman u Evroligu - naveo je Gordić u intervjuu za Sport klub.

Svestan da su Podgoričani ove sezone sva tri puta izgubili od Zvezde, Gordić poštuje rivala u finalu, ali nema dilemu da su im šanse za pobedu makar podjednake.

- Mi tu dilemu u glavi uopšte nemamo. Poštujemo sve što je Zvezda ostvarila u ligaškom delu, prikazana partija protiv Partizana je zaista bila impresivna. Pored toga, Zvezda je tri puta slavila protiv nas tokom sezone, ali finalna serije je potpuno nova priča. Ne slažem se da u duelima koji slede bilo ko može da dobije ulogu favorita. Šanse za osvajanje titule su podjednake, smatram da će o šampionu i učesniku u Evroligi odlučiti nijanse, a kao i svi u timu, verujem da će te nijanse prevagnuti na našu stranu - zaključio je Gordić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading