Jokić je nezaustavljiv: Srbin dabl-dablom overio drugo mesto Zapada!

Autor:

Sport

11.04.2019

07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denvera, vođeni Nikolom Jokićem sa 29 poena, pobedili su Minesotu saa 99:95, i završili na drugom mestu Zapadne konferencije na kraju regularnog dela sezone u NBA ligi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikolo Jokić vodio Denver do nove pobede

Jokić je ostvario jak dabl-dabl sa još 14 skokova, uz šut iz igre 13/16, a imao je još dve asistencije i tri ukradene lopte za 37 minuta u "Pepsi centru".

Nagetsi su u poslednja četiri minuta preokrenuli 11 poena zaostatka, veliku ulogu u tome imao je i Džamal Marej sa 17 poena, dok je kod gostiju Endru Vigins dao 25.

Denver u prvoj rundi plej-ofa igrati protiv San Antonio Sparsa, koji su u poslednjem meču sezone pobedili Dalas Maverikse.

Sreća je pratila ekipu Majka Melouna, koja do eventualnog finala neće moći da igra protiv Golden Stejta i Hjuston Roketsa, koji se nalaze na drugoj strani žreba.

Najveću zaslugu za to imaju Portland Trejlblejzersi koji su uspeli da obezbede treće mesto i meč sa Oklahomom u prvoj rundi. Plej-of kreće 13. aprila.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading