Olimpija čuva Srbina i Litvanca!

Autor:

Sport

13.04.2019

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Vladimir Micov i Arturas Gudaitis će produžiti ugovore sa Olimpijom iz Milana na kraju sezone, iako je Armani ranije završio sezonu u Evroligi, nezadovoljan rezultatima.

RepublikaFoto: Starsport
Micov ostaje u Armaniju

Delovalo je u jednom momentu da će Armani sigurno biti u TOP 8 Evrolige, ali potom je ekipa iz Milana upala u kontraritam i završila je kao 12. 

Micov i Armani imaju dogovor oko produžetka saradnje. Milano će to sve objaviti na kraju sezone. Nije precizirano na koliko će ugovor biti potpisan, a spekulisalo se da će to biti na dve godine.

To što važi za Micova, važi i za sjajnog Gudaitisa. Gazeta piše da će i on ostati još godinu dana u dresu Olimpije. Klivlend želi da ga dovede u NBA, ali Gudaitis koji je u februaru pokidao prednje ukrštene ligamente, će ostati u Italiji još jednu sezonu.

Verovatno je procenio da mu je posle ovako teške povrede pametnije da ostane još jednu sezonu u Milanu pa da posle nje proba da ode u NBA ligu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading