Jokić razočaran nakon poraza: Tripl-dabl mi ništa ne znači!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

14.04.2019

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Nikola Jokić istakao je da mu ne znači ništa činjenica što je postao tek četvrti igrač koji je u prvoj utakmici plej-ofa ostvario tripl-dabl, pošto je njegov Denver izgubio od San Antonija.

RepublikaFoto: tanjug/AP

Sparsi su pobedili Nagetse u prvoj utakmici četvrtfinala Zapadne konferencije 101:96.

Jokić je u svom prvom meču doigravanja u karijeri zabeležio 10 poena (4/9 iz igre, 0/3 za tri, 2/2 slobodna bacanja) i po 14 skokova i asistencija za 36 minuta. Srbin je postao tek četvrti igrač u istoriji koji je u debitantskom meču u plej-ofu ostvario tripl-dabl, a prethodno su to učinili Lebron Džejms, Medžik Džonson i Džoni Mekarti.

- Ništa mi to ne znači, da budem iskren. Ovo je samo još jedna utakmica, nije bitno što je prva u plej-ofu - kazao je Nikola.

 

 

Upitan šta je razlog poraza, srpski centar je odgovorio:

- Stvarali smo prilike za otvoren šut, ali nismo uspevali da pogodimo. To je bio najveći problem. Bila je teška utakmica od početka. Znali smo da će biti tako jer je uvok tako protiv njih. Nisu nas iznenadili, to mogu da kažem. Jednostavno, nismo pogađali - istakao je Jokić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading