PUKLA STOTKA: Budućnost ponižena u "Pioniru" - Zvezda hita ka Evroligi!

Autor:

Sport

14.04.2019

18:53 >> 18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde su bez muke savladali Budućnost, i tako poveli 2:0 u finalnoj seriji regionalne ABA lige. Rezultat je bio - 107:69.

RepublikaFoto: Starsport
KK Crvena zvezda

Iako su bili ubedljivi i u prvom finalnom susretu, crveno-beli su mnogo bolje odigrali ovaj meč, koji ni u jednom trenutku nije imao rezultatsku neizvesnost.

U prve dve četvrtine ekipa Milana Tomića je dominirala u igri jedan na jedan, i dva na dva. Za prvih 20 minuta susreta, pogodili su crveno-beli pet trojki od deset pokušaja.

Budućnost je u ovom meču uspela da parira svega osam minuta, a onda se rezultatska prednost povećavala na kontu domaće ekipe, koja je imala i +40.

Ovo je peti meč ova dva tima u sezoni, i peti trijumf Crvene zvezde protiv Budućnosti.

O nervozi Crnogoraca pokazuju i tehničke greške koje su u dva navrata dolazile i u "paru". Jedino što može da brine "delije" jeste povreda Peperoglua koji je morao da napusti igru zbog povrede zgloba.

Najefikasniji pojedinac u redovima Zvezde bio je Stratos Perperoglu sa 17 poena, dok je Kej-Si Rivers dodao poen manje. U Budućnosti su se istakli Bel i Barović sa po 10 poena.

Serija se seli u Podgoricu, i jedan brejk vraća Zvezdu u Evroligu, naredni meč se igra 17. aprila od 19 časova, tada Zvezda ima prvu meč loptu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading