Ko gubi ima pravo da se ljuti: Crnogorci besni - Najiskusnijima se tresu ruke u atmosferi linča!

Autor:

Sport

15.04.2019

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski mediji bili su više nego besni posle debakla Budućnosti u drugom meču finala ABA lige sa Crvenom zvezdom. Udarili su malo na svoje igrače, ali i na atmosferu u "Pioniru" koja po njihovim rečima ne zadovoljava sportski kriterijum.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Budućnosti

- Tim Jasmina Repeše je u atmosferi linča bio preplašen, najiskusnijim igračima su se ruke tresle od povika i pljuvanja sa tribina, zbog čega je sada na korak od gubitka titule. Zvezda se ovog puta nije smilovala kao u poslednja dva meča pred svojim vatrenim navijačima, kada je dozvolila Partizanu da sa 34 smanji na 21 razlike, odnosno Budućnosti da sa osam poslednjih poena izgubi 91:72, već je igrala i dalje. Do 40 poena prednosti je stigla već u 37. minutu (103:63) trojkom igrača sa kraja klupe, Nemanje Nenadića, a na kraju je Budućnost izjednačila rekordan poraz ove sezone, jer je od Anadolu Efesa u Evroligi izgubila 106:68 - napisao je izveštač "Vijesti" iz dvorane "Pionir".

"CDM" nije bio toliko oštar.

- Repeša je odlučio da promeni plan igre u nastavku i više se osloni na šut sa distance. Nažalost, ni to nije urodilo plodom. Zvezda je rešetala iz svih pozicija, a igrači Budućnosti nisu imali nikakvu ideju kako da pariraju raspoloženom rivalu - navodi se u njihovom izveštaju.

RepublikaFoto: starsport

- Svašta se očekivalo od ove serije, ali ovakav debakl Budućnosti nije se mogao zamisliti ni u najluđim snovima. Crvena mašinerija raznela je u dve utakmice branioca trona u paramparčad - piše portal "Borba.me".

Utakmica broj tri na programu je u sredu u Podgorici, a izvesno je da će Zvezda na ovom meču biti bez Stratosa Perperoglua.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading