Bobi dominirao u pobedi Filadelfije

Autor: Informer.rs

Sport

16.04.2019

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Filadelfija Seventisiksera slavili su u drugom meču plej-of serije protiv Bruklin Netsa 145:123 i izjednačili na 1:1 u meču u kome se naročito istakao srpski reprezentativac Boban Marjanović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boban Marjanović

Marjanović je prilično dobro iskoristio 18 minuta na parketu i za to vreme ostvario učinak od 16 poena, osam skokova i jedne asistencije, što ga je dovelo na ivicu dabl-dabl učinka.

U pobedničkoj ekipi, koja je u jednom trenutku vodila i neverovatnih 31 razlike, najviše se istakao Džoel Embid sa dabl-dabl učinkom od 23 poena, 10 skokova i jednom asistencijom, a zapažen su bili i Tobias Haris sa 19 poena, dok su po jedan manje imali Ben Simons i Džonatan Klej Rednik.

Kod poraženih Spenser Dinvidi je ubacio 19 poena.

U drugom meču odigranom u noći između ponedeljka i utorka, košarkaši Los Anđeles Klipersa izjednačili su u seriji protiv akutelnog šampiona Golden Stejt Voriorsa slavivši sa 135:131.

Lo Vilijams je dominirao sa 36 poena i čak 11 asistencija u pobedničkom timu, dok se kod poraženih Stef Kari zaustavio na 29 poena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading