Tomić svestan šta su razlozi poraza u Podgorici!

Autor:

Sport

17.04.2019

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli su pali u trećem meču finala ABA lige protiv Budućnosti, a trener Milan Tomić otkrio je razloge poraza.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Tomić

- Kontrolisali smo igru u prvom poluvremenu. Ispoštovali smo dogovor i sve je bilo u redu. Međutim, dogovor je bio da u trećoj odigramo još jače, ali to nismo uspeli da uradimo. Mnogo smo grešili, omogućili smo Budućnosti da se vrati u igru. Imali smo 16 izgubljenih lopti, mnogo smo solirali, a takvom igrom je teško dobiti na terenu kakav je u Podgorici. Okrećemo se narednom duelu i očekujem pobedu - rekao je Tomić.

On je nastavio u istom ritmu.

- Budućnost nas nije iznenadila, odigrala je taktički isto kao i na prve dve utakmice, ali je ovoga puta kaznila naše greške. Jednostavno nismo imali dovoljno koncentracije i zbog toga nismo odigrali onako kako smo želeli i kako možemo. Perperoglu nam je nedostajao, ali koga nema bez njega moraš da igraš. Koti Klark jeste odigrao sjajno, ali nije to zbog izostanka Stratosa, nego zbog nedostatka koncentracije - zaključio je on.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading