DVOSTRUKI ARŠINI: Beogradsko navijanje kritikovao, ono u Podgorici mu FENOMENALNO - Potkačio i Čovića

Autor:

Sport

18.04.2019

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati crnogorski novinar Nebojša Šofranac bio je jedan od onih koji su najglasnije osudili dešavanja u beogradskom "Pioniru", o kojima je govorio i trener Budućnosti Jasmin Repeša. Šofranac se tim povodom oglasio na Fejsbuku, gde je, između ostalog, napisao da takvu "mržnju nije video nikad na sportskim terenima, ni u najcrnjim derbijima gradskih i arhi neprijatelja ni kad je Figo prvi put došao u Barselonu u belom, ni nakon krvavih ratova...".

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Nebojša Čović

Zato je sinoć bilo zanimljivo videti i njegovu reakciju posle svih onih incidenata koji su se dogodili i u trećoj utakmici finalne serije ABA lige, sinoć u podgoričkoj ''Morači'',  baš kao i Repešinu,
Umesto istih aršina, usledile su - uvrede na račun prvog čoveka Crvene zvezde Nebojše Čovića, a navijanje u Podgorici je nazvano ''fenomenalnim?!"

- Dranje smo najavili, dranje je i bilo! Fenomenalno navijanje smo najavili, bilo je još bolje od toga! Dok Podgorica slavi naš junak Čovinjo zatvoren ostao da se trese u hotelu Podgorica, sigurno jer je pošteno sve radio! - poručuje Šofranac.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading