(VIDEO) Pogledajte najgnusniji snimak napada na Zvezdine košarkaše koji su sve stoički izdržali!

Autor:

Sport

18.04.2019

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne stišava se bura posle meča u Podgorici. Još uvek se nisu oglasili čelnici klubova po pitanju atmosfere linča koja je vladala u "Morači", a čeka se i reakcija iz predstavništva ABA lige koja bi morala da sankcioniše aktere nemilih scena iz sportske hale.

RepublikaFoto: twitter.com/Dusan Nikolic
Navijači Budućnosti

Neprekidno stižu nove informacije i novi snimci gnusnih uvreda i gestova koji su poslednica katastrofalne organizacije jednog jako važnog sportskog događaja. Moralo je ovo mnogo bolje da se organizuje, da se onemogući ulaz u halu onima kojima je omogućeno da napadnu košarkaše Crvene zvezde.

Košarkaši Crvene zvezde su dostojanstveno izdražali sve uvrede, ali postavlja se pitanje da li je moguće da se ovako nešto dozvoli u rangu ovog takmičenja?

Očekivano je da se u "Morači" napravi naprijateljska atmosfera, ali ovo je bruka i sramota za podgorički klub.

Pogledajte sramni napad na košarkaše Zvezde.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ratko

19.04.2019 14:46

Kakve zivotinje Podgoricke, sta ocekivat od Cikotica vazda su bili najveca olos Crne gore samo su jaki kad su u rulji a inace su mirni kad su sami ka male mace!