Tomić zna šta je prelomilo utakmicu u korist Budućnosti

Autor:

Sport

19.04.2019

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da su crveno-beli dominirali veći deo utakmice u porazu od Budućnosti, ali da su se u odsutnim trenucima dogodile dve ključne trojke za domaće

RepublikaFoto: Starsport
Milan Tomić

Prema rečima Zvezdinog trenera, trojke Edvina Džeksona i Erla Klarka su uticale na krajnji ishod meča, ali i da će odgovor na pitanje zašto je Zvezda pala posle kontrole meča dati posle analize.

- Mislim da smo kontrolisali meč 26 minuta, to pokazuje statistika, ali ako hoćemo detalje, analizu, kod nerešenog rezultata su Džeksonova trojka i Klarkova bili presudni, pa je Budućnost povela. Poslednja utakmica je kod nas, moramo da odigramo dobro i osvojimo ABA ligu - rekao je Tomić.

On je progovorio i o Džou Reglendu i Stratosu Perperogluu na pitanje novinara da li će biti spremni za meč u ponedeljak.

- Videćemo da li će biti spremni do poslednjeg trenutka. Na gostujućem moramo mnogo bolje, detalji su bili pitanje zašto smo izgubili. Budućnost je igrala agresivno u poslednjih 10 minuta - rekao je Tomić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading