GENIJALNO - Jokić: Verovatno sam još uvek jahao konja kada smo poslednji put ovde pobedili!

Autor:

Sport

21.04.2019

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš, Nikola Jokić izjavio je da je prva pobeda posle sedam godina u Teksasu protiv San Antonija došla u pravo vreme za njegov tim i začinio to šaljivim komentarom da je verovatno jahao konja kod kuće kad su Nagetsi poslednji put pobedili u Teksasu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokić nastavlja sa sjajnim partijama

Denver je slavio u četvrtom meču plej-ofa sa 117:103 i izjednačio u seriji sa Sparsima na 2-2. Timu iz Kolorada to je bio prvi trijumf protiv Sparsa od 2012. godine.

- Ne bih tačno znao da kažem gde sam bio kad smo poslednji put dobili ovde. Verovatno sam jahao konja kod kuće... Ja nikad nisam pobedio u ovoj hali, pa je i za mene lično ovo velika stvar. Trenutak kad je trijumf ostvaren je sjajan, vratili smo prednost domaćeg terena nazad- rekao je Jokić.

Srbin je najzaslužniji za pobedu, pošto je meč završio sa 29 poena, 12 skokova i 8 asistencija.

- Bio sam agresivniji, to je činjenica. Imao sam više prostora u reketu nego do sad, to sam koristio, ubacio šuteve, i došao do tolikog broja poena. Generalno, ceo tim je igrao jako, agresivno, to je bio ključ- rekao je Jokić.

Jokić je istakao i da su Nagetsi kroz dosadašnje četiri utakmice stekli uvid šta znači plej-of.

- Mi smo novi u ovome, pa učimo kako da igramo, da kontrolišemo tempo i ostalo. Dosta učimo od Sparsa. Oni su došli u našu dvoranu prvi meč, pobedili nas, i pokazali kako treba. U drugom duelu smo odmah to primenili, zatim smo u trećem ovde poraženi jer smo možda imali taj pritisak da ih nismo dobili u Teksasu dugo, ali sad je sve u redu- zaključio je srpski košarkaš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading