GOTOVO: Partizan dobio novo pojačanje, i to iz Amerike!

Autor:

Sport

22.04.2019

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je na pragu novog pojačanja na poziciji plejmejkera. Ovoga puta radi se o nešto mlađem igraču, ali nesumnjivo velikom talentu - Vasilije Pušica stiže u Partizan, prenosi "Basketball Sphere".

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri, trener Partizana

Veoma blizu realizacije transfera nalaze se Pušica i KK Partizan. A ko je zapravo košarkaš, koji je anoniman široj publici?!

Vasilije Pušica ima 23 i po godine, visok je 195 cm i igra na poziciji plejmejkera. Nedavno je diplomirao da koledžu Nortistern, vrlo cenjenom u svetu NCAA košarke. Bio je jedan od glavnih igrača pomenute ekipe sa fantastičnom statistikom od 17,7 poena, 4,7 asistencija i 3,7 skokova po meču. 


Reč je o vrlo vrednom momku, koji je sjajnom radnom etikom uspeo da podigne nivo igre na mnogo viši nivo otkako je stigao u Ameriku. Završio je Sanrajz akademiju, jednu od najboljih srednjoškolskih košarkaških akademija u SAD. 



On je pre nekoliko godina već bio u Partizanu i tada je igrao juniorsku Evroligu u dresu crno-belih, i već tada je imao nekoliko zapaženih partija. Međutim, sada mnogo zreliji i kvalitetniji kao igrač, sigurno da će biti veliko pojačanje za ekipu Andree Trinkijerija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading