PARTIZAN OSTAJE BEZ EVROLIGE - Alba prvi kandidat za "specijalnu pozivnicu"!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

23.04.2019

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobedom Valensije u Evrokupu otvorilo se dodatno mesto za Evroligu naredne sezone. Mnogo je zainteresovanih timova, među njima i Partizan, ali po poslednjim informacijama najbliža tome je Alba iz Berlina.

RepublikaFoto: twitter.com/ALBABERLIN
Košarkaši Albe

Kako prenosi "Sportando" u slučaju da ne izbori plasman u elitno takmičenje kroz Bundesligu Alba će dobiti specijalnu pozivnicu. Na taj način lako bi moglo da se desi da sledeće sezone čak tri nemačka kluba igraju u elitnom takmičenju, pošto je Bajern dobio licencu, a da neki treći klub bude ili šampion Nemačke ili finalista u slučaju da Bajern osvoji titulu.


Odmah po ispadanju u polufinalu plej-ofa ABA lige Partizan je podneo kandidaturu za specijalnu pozivnicu. Čak su kružile informacije da su se mnogi uticajni ljudi založili za crno-bele. U međuvremenu i Darušafaka je izbila kao jedan od najozbiljnijih kandidata, ali izgleda da ipak Alba ima pol poziciju, koja je igrala u finalu Evrokupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading