Podgorička snajka zabavljala zvezdaše

Autor:

Sport

24.04.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde vratili su trofej ABA lige u svoje vitrine ubedljivom pobedom protiv Budućnosti od 97:54 u majstorici plej-ofa, čime su izborili plasman u Evroligu za narednu sezonu. Igrači crveno-belih i te kako su znali da proslave regionalnu titulu najpre u Pioniru, a zatim i u jednom prestoničkom klubu, gde su do duboko u noć lumpovali uz hitove zvezde narodne muzike Milene Ćeranić (33).

RepublikaFoto: instagram.com/ceranicmilena
Milena Ćeranić

Atraktivna Kragujevčanka, koja je od leta 2011. do zime 2018. godine bila u turbulentnoj vezi sa oženjenim Vladimirom Dašićem (30), bivšim košarkašem upravo podgoričkog tima, zabavljala je prvotimce srpskog i jadranskog šampiona koji su dobrano zalili uspešan završetak lige. Ćeranićeva je Zvezdinim junacima, ali i navijačima, ispunjavala želje, a kako to u ovakvim situacijama obično biva, ređali su se folk hitovi na oduševljenje svih prisutnih.

RepublikaFoto: promofoto
Odžo i Simanić

Koliko je provod do kasnih jutarnjih sati bio dobar, najbolje potvrđuje to što se pevačica na društvenoj mreži Instagram pohvalila fotografijom sa šampionskim prstenom ABA lige, koji joj je pozajmio neko od košarkaša najpopularnijeg srpskog kluba.

Inače, zvezda večeri je bio centar Majkl Odžo, koji je na srpskom uz nategnutu flašu piva čestitao navijačima osvajanje titule, a oni su mu uzvratili kandiranjem: "Odžo, Srbine!"

- Dobio sam prsten, dobio sam pehar, pivo i tompus, a sada me čekaju ćevapi. Idem da se istuširam i pravac kafana, da smažem tih 30 ćevapčića - rekao je oduševljeni Nigerijac u Pioniru pokazavši mišićavo telo prilikom poziranja sa Borišom Simanićem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading