EVO ŠTA JE PORUČIO PEVAČ HITA KOJI SU "DELIJE" OŽIVELE

Autor:

Sport

25.04.2019

14:40 >> 16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle skoro tri i po decenije od kad se pesma Ferada Avdića "Izađi mala" masovno slušala širom Jugoslavije, navijači Crvene zvezde su je ponovo oživeli

RepublikaFoto: Starsport
KK Crvena zvezda

Nakon što su igrači Budućnosti otišli u svlačionicu preplašeni upadom pojedinih Zvezdinih navijača, "delije" su počele da pevaju stihove: "Izađi mala, izađi mala, izađi bar na čes...", koji se dugo nisu mogli čuti na ovim prostorima, pogotovo u navijačkim vodama.

- Ovo je jedno divno iznenađenje da se ova pesma, nakon što je 1985. godine bila veliki jugoslovenski hit, ponovo zapeva u Beogradu. Drago mi je da se pesma "povampirila" nakon toliko godina, jer nije mala stvar kada je 10.000 ljudi uglas zapeva. A da su poslali privatni avion po mene mogao sam im je ja uživo zapevati - rekao je Avdić.

Da podsetimo, igrači podgoričkog tima su izašli i odigrali utakmicu sa Zvezdom, a crveno-beli su sa 97:54 razbili Budućnost, postali šampioni regiona i obezbedili povratak u Evroligu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading