Partizan DEKLASIRAO Megu uz fenomenalan debi Pušice u crno-belom dresu!

Autor:

Sport

26.04.2019

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana ubedljivo su savladali Megu rezultatom 102:67 u okviru prvog kola grupne faze Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Vasilije Pušica u duelu sa Andrijom Marjanovićem

Već od početka crno-beli su nametnuli svoj ritam i postigli nekoliko lakih poena u tranziciji. Mega se mučila sa organizacijom napada i sa procentima šuta, što je ekipa Andree Trinkijerija iskoristila i već u prvoj deonici stekla dvocifrenu prednost. 

Gosti iz Sremske Mitrovice bili su oslabljeni na ovom susretu pošto Dejan Milojević nije mogao da računa na povratnika u ekipu Gogu Bitadzea, kao i na Nikolu Miškovića, koji ima povredu skočnog zgloba. 


Mega je zaigrala dobro u drugoj deonici, međutim Partizan je sve više uvećavao prednost, a tačku na sjajno prvo poluvreme domaće ekipe stavio je kapiten Novica Veličković trojkom uz zvuk sirene. 

Veliki peh za crno-bele dogodio se u trećoj deonici kada je Džok Lendejl morao da napusti parket zbog povrede skočnog zgloba. 
RepublikaFoto: Starsport
Trenutak kada se povredio Džok Lendejl

Trinkijeri je imao priliku da podeli minutažu svim igračima i niko nije igrao manje od 5 minuta. Međutim, meč je u potpunosti obeležio debitant u crno-belom dresu, Vasilije Pušica, koji je odigrao meč bez greške. 


Partizan je u poslednjoj četvrtini stigao do maksimalnih +32 i na kraju se sve svelo na rutinsko odrađivanje posla. Čak 15 trojki postigao je domaći tim na utakmici i neverovatnih 37 poena u poslednjoj četvrtini. 

U domaćoj ekipi najefikasniji je bio Vasilije Pušica sa 22 poena (4/5 za tri) i po 4 asistencije i skoka. Rade Zagorac odigrao je sjajnu partiju i upisao 14 poena, 9 skokova i 6 asistencija, dok je Ognjen Jaramaz dodao 13 poena. 

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Janković u duelu sa igračima Mege


Sa druge strane odličan meč odigrao je Miloš Koprivica koji je ubacio 16 poena, dok je Dalibor Ilić dodao 15 poena. Po 12 poena postigli su Stefan Fundić i Luka Ašćerić.

Partizan u narednom kolu gostuje Tamišu, dok ekipa Mege u Sremskoj Mitrovici dočekuje Novi Pazar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading