Pušica: Dobar je osećaj vratiti se u Partizan

Autor: Sportski žurnal, Republika

Sport

29.04.2019

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Partizana Vasilije Pušica rekao je posle debija za prvi tim da je uz podršku navijača na prvom meču Superlige Srbije, dobio i samopouzdanje.

RepublikaFoto: Starsport
Vasilije Pušica

Čelnici crno-belih odlučili su da pred početak domaćeg takmičenja vrate svog bivšeg juniora.

Pušica je u utakmici protiv Mege, na startu Superlige Srbije, postigao 22 poena, uz po četiri skoka i asistencije.

- Bila je to dobra utakmica za celu ekipu, pa i za mene. Šutevi su se otvorili, pogodio sam trojke. Imao sam dobre pozicije za šut, saigrači su mi dodavali loptu, a imao sam i podršku navijača. Osećao sam da sam spreman da izađem na teren i pokažem šta mogu - rekao je Pušica u intervjuu za „Sportski žurnal“.

Pušica se osvrnuo i na svoj povratak u Partizan, a posebno na povratak u Evropu posle šest godina.

- Dobar je osećaj. Sve se brzo izdešavalo, nisam ni imao vremena da mnogo razmišljam. Pre utakmice je bilo pozitivne treme, ali sada se lepo osećam i jedva čekam da opet izađem na teren. Moj Nortistern Univerzitet se završio već u aprilu. Kada sam se čuo sa trenerom i ljudima iz kluba, oni su znali da sam završio obaveze u SAD i da mogu da dođem u Beograd tačno pred početak Superlige. Jeste čudno, ali ja sam bio spreman da počnem profesionalnu karijeru sada, ne u septembru - objasnio je Pušica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading