DENVER U PROBLEMU: Jokić će morati protiv Portlanda bez omiljenog saigrača?!

Autor: B92, Republika

Sport

02.05.2019

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denver Nagetsi ne samo što su izgubili od Portlanda utakmicu broj dva polufinala zapada, već postoji opasnost da će za sledeći meč biti oslabljeni neigranjem Džamala Mareja.

RepublikaFoto: Ap photo
Denver se nalazi u velikom problemu...

Dvadesetdvogodišnji košarkaš u četvrtoj četvrtini jedva da se kretao i zbog problema sa mišićem je propustio poslednji minut.

Marej ovu povredu vuče od duela sa San Antonio Sparsima kada se više puta sudario sa Jakobom Peltlom, koji je postavljao blokove.


Nešto slično se desilo i na duelu sa Portland Trejlblejzersima i zbog toga je plejmejker bio van terena u odlučujućim trenucima.

 

 

- Ti blokovi bole. Tako je kako je. Nisam mogao da nastavim i trener me je izveo iz igre. Dobiću terapiju i pokušaću da se spremim za treći meč - rekao je Mari.

Kako se treći duel igra za manje od 48 sati od završetka druge utakmice, pitanje je da li će Marej biti spreman da odigra prvi meč u Portlandu.

Blejzersi su izjednačili u seriji na 1-1, nakon što su u noći između srede i četvrtka savladali Nagetse sa 97:90.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading