Crno-beli se jedva spasili sa ivice ambisa: Zamalo senzacija, Partizan jedva slomio motivisani Tamiš!

Autor:

Sport

02.05.2019

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana u drugom kolu Košarkaške lige Srbije savladali su Tamiš sa 84:80 u utakmici koja je bila puna preokreta i uzbuđenja. Da je ekipa Tamiša slavila, ne bi bilo nezasluženo.

RepublikaFoto: Starsport
Partizan vs. Tamiš

Tamiš je pokazao veliki motiv od samog starta utakmice, pokazali su da su došli u Beograd da igraju košarku, a ne da broje sa koliko će razlike izgubiti, u čemu im je mnogo pomogao i odličan procenat šuta.

Pogodili su nekoliko vezanih trojki i uspeli da potpuno namuče odbranu Partizana, crno-bele je u meču koliko toliko držao Nikola Janković, kao i Rade Zagorac, kome se prilično brzo priključio i Markus Pejdž i na veliki odmor se otišlo sa tesnim rezultatom.

Već startom trećeg kvartala, videli smo odličnu seriju beogradskog Partizana, nekoliko pogođenih trojki, nekoliko zicera nakon ofanzivnih skokova i za tili čas su crno beli imali plus 10.

U poslednjem kvartalu je viđena velika borba, a Partizan je na mišiće i iskustvo nadigrao Tamiš. Nisu uspeli da zadrže fokus do kraja košarkaši Tamiša i u penal završnici su izabranici Andree Trinkijerija uspeli da izbegnu šokantan poraz u drugom kolu KLS–a.

Najefikasniji na meču bio je mladi Marko Pecarski sa 16 poena i uz to je imao i 3 skoka, dok je 14 dodao Nikola Janković. U redovima Tamiša, Stefan Mitrović je bio predvodnik sa 20 poena, 15 je postigao Ilkić, a 13 Ivan Smiljanić.

Partizan sada ima dve pobede iz dva kola, dok je Tamiš na učinku od jedne pobede i jednog poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading