Mijailović ima upozorenje za Čovića i Bokana: Neću dozvoliti da Partizan šikaniraju!

Autor:

Sport

10.05.2019

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da nikada nije bilo burnije u regionalnom takmičenju! Skupština ABA koja se uvek održava po završetku plej-ofa kako bi se podvukla crta na završenu sezonu odložena je po drugi put. Prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović je izneo svoja očekivanja od predstojeće skupštine ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Ostoja Mijailović

Igor Dodik, predsednik skupštine, prihvatio je zahtev Budućnosti, Mornara i Partizana i sastanak zakazan za 14. maj, prolongirao za 24. maj.

- Partizan nije konsultovan ni kada su birani organi stare ABA lige u koju su Zvezda i originalni FMP otišli sami sa Crnogorcima, Hrvatima i Slovencima, a ni nedavno nove ABA jtd. Partizan nema za razliku od tri najveća konkurenta "svoj kadar" ni na mestu sportskog, poslovnog, ili direktora marketinga, niti komesara za delegiranje, ili ocenjivanje arbitara, disciplinskog sudiju. Više nećemo ćutati, niti dozvoliti da Partizan ponovo bude šikaniran ili ignorisan, marginalizovan ili korišćen za tuđe ratove, već gledati svoje interese. Samo to ćemo činiti na skupštini ABA, ne po sastancima ili naručenim TV gostovanjima koje gledamo po Srbiji, Crnoj Gori ili Hrvatskoj - rekao je Ostoja Mijailović.

Mnogi navijači Partizana su zamerili predsedniku Partizana to što nije otišao na sastanak u Zagrebu.

- Naši navijači treba da znaju da nam prioritet nije spletkarenje, revanšizam, manipulicije ili blaćenje po sastancima i medijma, već aktivnosti na dobijanju pozivnice za Evroligu. Na to smo fokusirani kao i na Superligu, ma koliko je pojedini godinama, sa svojim marionetama devastirali - zaključio je Mijailović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading