Veliki hendikep za Voriorse - Bez Durenta na Portland!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

13.05.2019

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Golden Stejta Kevin Durent neće biti spreman za prvi meč finala Zapadne konferencije NBA lige protiv Portlanda, a velika je verovatnoća da će propustiti i utakmicu broj dva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kevin Durent

Krilni igrač Voriorsa povredio je list desne noge u petoj utakmici polufinala doigravanja protiv Hjustona, a posle lekarskih pregleda ustanovljeno je da je došlo do blagog istegnuća.

Trener aktuelnih šampiona Stiv Ker izjavio da očekuje da Durent bude spreman za start odlučujuće serije na Zapadu, međutim, "ESPN" prenosi da će najbolji igrač Voriorsa u četvrtak imati kontrolni pregled i da je malo verovatno da će se u tim vratiti i za drugi duel.

Tridesetjednogodišnji košarkaš je odigrao 11 mečeva u doigravanju i prosečno je beležio 34.2 poena, uz 5.2 skoka, 4.9 asistencije, 1.2 ukradene lopte i blokadu.

Golden Stejt je u prve dve runde plej-ofa bio bolji od LA Klipersa (4-2) i Hjustona (4-2), dok je Portland eliminisao Oklahomu (4-1) i Denver (4-3).

Ekipa iz Kalifornije u prva dva kola plej-ofa nije moglda da računa ni na Demarkusa Kazinsa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading