"Čoveče, Jokić je prava zver!"

Autor:

Sport

14.05.2019

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki košarkaš, Erik Mekolum govorio je o Nikoli Jokiću i poslednjem meču polufinala Zapada Portlanda i Denvera. On je oduševljen Srbinovim košarkaškim umećem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Erik Mekolum je brat heroja Portlanda Si Džeja, čoveka koji je ubedljivo najzaslužniji za prolaz njegove ekipe u finale.

Košarkaš Uniksa iz Kazanja sa solidnim evropskim iskustvom na Tviteru je napisao da ga je Jokić oduševio, a pohvalio je i mladog Džamala Mareja.

- Čoveče, taj Jokić je prava zver. Nisam imao pojma koliko je on poseban dok nisam odgledao ovu seriju, jer nisam gledao Denver sem kada su igrali sa Portlandom u regularnom delu sezone. Hladnokrvan je. Marej pravi dosta problema, takođe. Imao je lošu utakmicu, ali je odličan igrač. Impresioniran sam- napisao je Mekolum.

Jokić nije uspeo da odvede svoje Nagetse do pobede, iako je na kraju meča imao 29 poena (11/25 iz igre, 2/6 trojke) poena i 13 skokova te 4 blokade, ali i samo 2 asistencije.

Portland će u finalu Zapada igrati protiv Golden Stejta, dok će se u finalu Istoka sastati Toronto i Milvoki.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading