Micić će 99% igrati u...

Autor:

Sport

14.05.2019

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ergin Ataman je pred Fajnal for Evrolige u Vitoriji pričao o najboljem igraču Efesa Vasiliju Miciću i otkrio da li će srpski plejmejker ostati u turskom klubu uprkos interesovanju velikana evropske košarke.

RepublikaFoto: Starsport
Vasilije Micić neće iz Efesa

Efes je posle mnogo godina ponovo na Fajnal foru, a među najzaslužnijima za to je srpski plejmejker Vasilije Micić. Bivši igrač Mege i Žalgirisa igra životne partije, a to naravno nije ostalo neprimećeno kod drugih evropskih klubova koji žele da imaju srpskog reprezentativca naredne sezone.

- Odlično izgleda ove sezone, ali mislim da 99% ostaje u Efesu- rekao je trener Efesa Ergin Ataman. 

Turski trener koji je u Efesu nasledio Velimira Perasovića tokom prošle sezone je često imao nesporazume sa Željkom Obradovićem. To je bio slučaj i dok je vodio Galatasaraj, ali Ataman sada kaže da nema nikavih problema sa srpskim stručnjakom.

- Rukovali smo se i zatvorili smo tu temu. Kada je bilo glasanje za predsednika Unije trenera Evrolige, glasao sam za Obradovića- rekao je Ataman. 

Meč polufinala Fajnal fora između Efesa i Fenera je u petak od 18 časova u Vitoriji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading