Besneo je što ga mešaju sa Hrvatom, a onda se pojavio treći Nikola Kalinić - Da li je posle po*no snimka isto loše njegovim "dvojnicima"?

Autor:

Sport

14.05.2019

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikad dosta Nikola Kalinića u svetu sporta, izgleda ima nešto u tom imenu... Nedovoljno informisani ljubitelji sporta već imaju problem da razlikuju Nikolu Kalinića hrvatskog fudbalera i našeg košarkaša, a sada je stigao i treći koji će totalno zbuniti sportsku javnost. Srpski košarkaš je imao dosta problema zbog mešanja sa hrvatskim fudbalerom koji je tokom Svetskog prvenstva pravio "probleme" vatrenim, pa je bio na udaru navijača i on i njegov imenjak iz Srbije. Da li će ponovo srpski košarkaš imati probleme kada se pojavio i treći Nikola Kalinić i skrenuo pažnju na sebe?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Kalinić

Novi Nikola Kalinić se bavi američkim fudbalom, a u centar pažnje je stigao nakon što je dobio poziv NFL tima Bafalo Bils da učestvuje na njihovom mini-kampu.

Kalinić je 193 centimetra visok i 111 kilograma težak član specijalnog tima koga u Kanadi zovu "Veliki Srbin".

Momak sa Jork univerziteta bio je deseti pik na draftu za kanadsku ligu američkog fudbala (CFL) od strane Hamilton Tajger-ketsa kao hvatač.

On je jedan od samo 12 CFL igrača koji su prihvatili pozive NFL ekipa za mini-kampove koji su usledili nakon drafta.

Da se podsetimo, srpski košarkaš je iznerviran zbog poistovećivanja sa fudbalerom Atletiko Madrida rešio da odustane od ubeđivanja da on nije "taj" Nikola Kalinić i rešio da promeni identitet. Kako li će reagovati na "trojnika"?

Međutim, možda i ostala dvojica Kalinića imaju problem zbog srpskog košarkaša pošto se on nedavno našao u centru porno skandala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading