(VIDEO) Baš kao moj prijatelj Jokić: I Bobi imao okršaj sa mikrofonom, svi popadali od smeha!

Autor:

Sport

14.05.2019

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao i Nikola Jokić i Boban Marjanović je završio svoju NBA sezonu u polufinalu konferencije. Međutim, srpski gorostas, popularni Bobi nije izgubio vedri duh, pa je izašao pred novinare i izdominirao i pokazao još jednom zašto je jedna od omiljenih ličnosti u celoj NBA, ne samo među saigračima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boban Marjanović "vedri" u Filadelfiji

Bobijeva Filadelfija je eliminisana od Toronta neverovatnim košem Lenarda u poslednjoj sekundi majstorice.

Po povratku u Filu igrači tima su izašli pred novinare i odgovarali na njihova pitanja, a raspoloženje se smenjivalo od tuge do smeha.

Tako je srpski centar u jednom momentu počeo da namešta mikrofon, a onda se našalio na račun reprezentativnog saigrača Nikole Jokića koji je imao peh sa mikrofonom.

 Kao moj prijatelj Jokić - našalio se Marjanović, što je izazvalo smeh svih prisutnih.

Potom je Marjanović govorio i o odnosu koji ima sa navijačima Siksersa.

- Uspeli smo zbog energije da dođemo toliko daleko, dobro je što je tako. Zbog toga se dešavaju neke druge dobre stvari. Što se mene tiče, uživam da budem jedan od miljenika navijača. Svaki put kada treba da izađem na teren, kada čujem publiku, ona mi daje dodatni potisak i snagu. Ne moram da se zagrevam kada ulazim na teren: kada ih čujem, krv mi se zagreje odmah - rekao je Marjanović.

A da li će ostati u Filadelfiji, to ćemo videti tokom leta, a mi se nadamo da ćemo i njega i Jokića gledati u dresu srpske reprezentacije na Mundobasketu u Kini u septembru.

Podsetite se Jokićevog okršaja sa mikrofonom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading