Nož u leđima Medžik Džonsona koji nije očekivao

Autor:

Sport

21.05.2019

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Medžik Džonson, bivši predsednik košarkaških operacija Los Anđeles Lejkersa, opširno je govorio o okolnostima koje su dovele do toga da ode sa te funkcije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Medžik Džonson

On je istakao da je u dogovoru sa vlasnicom franšize Džini Bas dobio dozvolu da ne bude potpuno prisutan.

- Pristao sam jer mi je potvrdila da ću imati moć da donosim odluke, ali sam istakao i da ne mogu da odustanem od svojih poslova koji mi donose novac - rekao je Džonson.

Ipak, naveo je da nisu svi imali razumevanja za njegov način rada.

- Počeo sam da čujem govorkanja da ne provodim dovoljno vremena u kancelariji ili da ne dajem sve od sebe. Čuo sam da je generalni menadžer Rob Pelinka govorio takve stvari. Iza mojih leđa, a ja to ne volim. I prijatelji su mi govorili da čuju takve priče. Niko mi nije tako zabio nož u leđa - naveo je Džonson.

Legendarni košarkaš je naveo da je želeo da otpusti trenera Luka Voltona, ali da je dobio protivnjenje takvoj odluci, zbog čega je rešio da ode.

- Rekao sam vlasnici da nam treba bolji trener. Prvog dana sam dobio odgovor da treba da razmislimo, drugog sam dobio odobrenje, a trećeg da se stvari vraćaju na početak. Onda se u razgovore uključio potpredsednik za poslovne operacije Tim Heris, koji je prijatelj sa Voltonom. Želeo je da Volton ostane u klubu. Tada sam ja odlučio da odem - rekao je Medžik.

Potom je govorio o pojedinim potezima, kao što je trejdovanje Dianđela Rasela, draftovanje Lonza Bola, kao i odricanje od usluga Džulijusa Rendla i Ivice Zupca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading