Irving i Lebron ponovo zajedno?

Autor:

Sport

23.05.2019

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednje informacije iz NBA kažu da je Kajri Irving spreman da ponovo zaigra sa Lebronom Džejmsom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kajri Irving i Lebron Džejms

Glasine oko Los Anđeles Lejkersa ne jenjavaju i priče o ponovnom zajedništvu Lebrona Džejmsa i Kajrija Irvinga ponovo su aktuelne.

Lejkersi su imali plan da očiste "salary cap" i da na ugovoru imaju dva superstara. Nakon čišćenja "selerija" prošlog leta su potpisali jednog od najboljih igrača svih vremena, Lebrona Džejmsa.

Lebron je došao kao slobodan igrač i prethodno je bio član Klivlend Kavalirsa, gde je tri godine igrao sa mladim plejmejkerom sa Djuka, Kajrijem Irvingom, koji je nezadovoljan statusom u Kavsima napustio ekipu i pridružio se karavanu Boston Seltiksa.

Lejkersi i dalje traže drugog superstara, a kako se čini, u Bostonu baš i ne cvetaju ruže, pa će Irving najverovatnije napustiti Masačusets i potpisati sa nekim drugim timom ovog leta.

- Da ste me pitali pre nekih šest meseci da li će Lebron Džejms i Kajri Irving igrati zajedno, rekao bih vam da nema šanse i da je ta priča završeno. Ali, poslednjih meseci se svašta u NBA ligi dešava i sve se češće po kuloarima povezuju Lebron Džejms i Kajri Irving. Čini se da je Kajri spremniji nego ikada da ponovo zaigra sa Lebronom Džejmsom - rekao je jedan od novinara ESPN–a, Džejson Vitlok.

Ovaj potez Lejkersa bio bi zaista veliki, ali s obzirom na to da na poziciji plejmejkera već imaju mladog i talentovanog Lonza Bola, a i kada pogledamo istorijat dešavanja u Kavalirsima na ovaj potez baš i ne treba polagati velike nade, ali ga isto tako ne treba ni otpisivati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading