OGLASIO SE I SALE: Evo šta je selektor rekao na to što će Jokić igrati za reprezentaciju!

Autor:

Sport

24.05.2019

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor košarkaša Aleksandar Ðorđević i predsednik KSS Predrag Danilović komentarisali su odluku Nikole Jokića da ovog leta zaigra za nacionalni tim.

RepublikaFoto: fiba.basketball/eurobasket
Aleksandar Đorđević

- Što se Nikole tiče, ja sam mu još u četvrtak lično čestitao (izbor u najbolju petorku NBA, prim. aut). Ostvario je fenomenalan uspeh, apsolutno zaslužen. Odigrao je sezonu iz snova u kojoj je vukao svoju ekipu i postao najbolji centar NBA lige u ovom trenutku. Na to svi možemo da budemo ponosni, a najviše on, njegovi roditelji, familija i svi ljudi koji su radili sa njim - rekao je Ðorđević za "Blic".

Pored Jokića, najtalentovaniji košarkaš Evrope Mario Nakić poslao je poruku iz koje je gotovo izvesno da je odlučio da igra za Srbiju.

- Mario već drugu godinu ostavlja veliki trag na turniru Evrolige. I ove gde je bio opet MVP. Jako sam ponosan na njega i srećan zbog njegovih roditelja, zbog mog velikog prijatelja Ive Nakića - rekao je Ðorđević.

Foto: Starsport
Nikola Jokić i Aleksandar Đorđević

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović rekao je da je srećan zbog pristanaka Nikole Jokića i Marija Nakića da igraju za Srbiju.

- Presrećan sam što će Nikola igrati za ovu generaciju reprezentativaca Srbije koja je zrela za najveće uspehe. Velika stvar za našu košarku i njenu budućnost je i pristanak Marija Nakića, jednog od najperspektivnijih momaka Evrope, sina mog bivšeg saigrača i prijatelja Ive i zaista se radujem - rekao je Danilović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading