Rat selektora i regionalnog šampiona za centra reprezentacije Srbije!

Autor:

Sport

06.06.2019

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je i dalje favorit za potpis Ognjena Kuzmića, delovalo je da je u jednom momentu završeno i da će visoki div potpisati ugovor na jednu plus jednu godinu sa crveno-belima, ali izgleda da je Zvezda dobila konkurenciju u poslednjem momentu.

RepublikaFoto: instagram.com/ognjenkuzmic1
Iz Madrida u Bolonju...

Kako pišu italijanski mediji, Virtus iz Bolonje, koji sa klupe predvodi Aleksandar Đorđević, pokazao je interesovanje za Kuzmića, tako da je to klub uz Zvezdu koji je u najužoj konkurenciji za Ognjenov potpis. Nema nikakvih daljih detalja. Kuzmić ima 29 godina, a period u Real Madridu će pamtiti po brojnim povredama. Ove sezone je odigrao samo 12 utakmica.

Logično bi bila odluka Kuzmića da se vrati na mesto gde mu je procvetala karijera i odakle je u suštini i uspeo da izbori transfer u tako veliki klub kao što je Real Madrid. A to je Crvena zvezda koja će igrati u Evroligi. Međutim, videćemo da li će Virtus to moći da poremeti.

Virtus je već doveo Stefana Nikolića, a blizu je i da potpiše Paula Biligu. Korijere di Bolonja je pisala o pregovorima Virtusa sa Milanom Mačvanom koji još nisu završeni. Pominje se i Endrju Kraford iz Kremone.

Kako piše Spicchi D'Arancia, Virtus će imati veliku konkurenciju Zvezde po pitanju Kuzmića. Ali, tu se ne zaustavlja već podgreva priču i o Milošu Teodosiću koji bi bio pravi ambasador kluba ukoliko do potpisa dođe, mada je pitanje koliko je to realno.

Da li zbog činjeničnog stanja, ili zbog činjenice da je Đorđević na klupi, brojni srpski igrači se vezuju za Virtus ovoga leta, a nismo pomenuli i Vladimira Lučića, Stefana Jovića i Stefana Markovića koji su se takođe pominjali prethodnih dana.

Dakle, videćemo da li će Zvezda pobediti u trci za Kuzmića, kao i šta će odlučiti Teo, Mačvan, Lučić, Marković… Podsetimo, Dejan Kravić je već u Virtusu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading