Zvezdino saopštenje: Sramota onih koji misle da je savez njihovo privatno vlasništvo!

Autor:

Sport

07.06.2019

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštila je da je putem medija saznala za svečanost KSS povodom predstavljanja novih dreso

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Zbog toga su iz redova šampiona Srbije veoma razočarani i pitaju "ko je sebi dao za pravo za ovaj previd i ovu sramotu".

Saoštenje prenosimo u celosti i bez izmena.

- Izuzetno smo neprijatno iznenađeni činjenicom da među brojnim zvanicama na toj manifestaciji koja je održana 06.06.2019.godine nije bilo mesta za predstavnike KKŽ Crvena zvezda koji je rekorder po broju osvojenih titula, ovogodišnjeg osvajača duple krune, kao i KK Crvena zvezda mts osvajača ABA lige, višestrukog prvaka naše zemlje i predstavnika Republike Srbije u Evroligi u takmičarskoj sezoni 2019-2020.

Ono što smatramo sramotom koja nije naša, već onih koji misle da je nacionalni savez njihovo privatno vlasništvo, je činjenica da je crveno-bela porodica uvek i u svakoj prilici bila na raspolaganju Košarkaškom Savezu Srbije kroz sve moguće akcije, promocije košarke, i konačno bezuslovno učešće igrača u nacionalnim selekcijama svih starosnih kategorija, našta smo posebno ponosni.

Zato bilo kakav pokušaj nemuštog objašnjenja, da nam je poziv upućen na mejl (koji nikada nije stigao) ne prihvatamo, jer se sa klubom takve tradicije i značaja za srpsku i evropsku košarku – ne komunicira! Ako nam sa druge strane poziv nije ni upućen, onda je Košarkaški Savez Srbije dužan da objasni košarkaškoj javnosti zašto je tako postupio i na osnovu čije odluke. Podsećanja radi, KKŽ Crvena zvezda i KK Crvena zvezda učestvovali su ove sezone sa preko 30 igračica/igrača i članova stručnih štabova, u brojnim akcijama KSS u svim starosnim kategorijama, i to će kao jedan od temelja srpske košarke, uvek sa zadovoljstvom i ponosom raditi! Zato smo zbog ovog nemuštog pokušaja poniženja klubova sa tako velikom tradicijom i armijom navijača, dužni da postavimo pitanje, ko je sebi dao pravo za ovaj previd i sramotu?

KK Crvena zvezda mts - piše na sajtu Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragan obradovic

07.06.2019 13:00

Zvezda im se ne uklapa u plavu boju dresa koja je druga boja na nasoj zastavi.jugonostalgicari se dive sebi kad su nosili plavi dres Cak crvena nije ni druga garnitura. Kks ide mimo drzavnih obelezja.podseca mi i na nasu akademiju koja jos drzi grb sa stafetnom palicom