Trinkijeri: Zvezda je apsolutni favorit u finalu!

Autor:

Sport

07.06.2019

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Andrea Trinkijeri istakao je posle ubedljive pobede nad FMP i plasmana u finale Super lige Srbije da je zadovoljan reakcijom ekipe posle "izuzetno lošeg" drugog meča i da Crvenu zvezdu smatra "apsolutnim favoritom" u finalu.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

Crno-beli su u trećem polufinalnom meču deklasirali FMP sa 97:59, dok je Zvezda plasman u finale osigrula protiv Mega Bemaksa.

- Sve je bilo timsko. Velika je vrućina, igra se svaki drugi dan. Malo sam promenio rotaciju, samo da igramo sveži, da peglamo u odbrani. Bili smo tim u odbrani u napadu, lopta je išla. Pogađali smo, nekada grešili. Odgovorili smo na lošu, nekvalitetnu utakmicu i stigli do finala - istakao je Trinkijeri i dodao:

- Svi su učestvovali, svi su se žrtvovali za tim. Mi smo kompletno drugačiji sastav nego krajem ABA lige. Neke odluke nisu bile lake, ali želeo sam da vidim na čemu stojimo sa igračima za budućnost. I posle izuzetno loše, nekvalitetne, prazne utakmice, bez dovoljno strasti i energije, odgovorili smo kao tim.

Protivnik u finalu je poznat.

- Zvezda je apsolutni favorit! Imam jako specifična očekivanja za ovu seriju, koja vam neću reći, reći ću mojim igračima - zaključio je Trinkijeri.

Finalna serija igra se na tri dobijene utakmice, a termini su: 10, 12. i 15. jun, eventualno 17. i 20. jun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading