Jokić kao Marjanović, dobio ulogu u seriji!

Autor: I.M.

Sport

10.06.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedma umetnost se dobro kotira kod srpskih košarkaških reprezentativaca ovog leta. Nakon Bobana Marjanovića (30), koji se oprobao kao glumac na filmu "Džon Vik 3", i sedam godina mlađi Nikola Jokić dobio je ulogu, ali u američkoj seriji "Game of zones".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Nikola Jokić

Momak rođen u Somboru našao se u animiranoj seriji američkog Bličer riporta koja je zapravo već šest godina parodija na temu NBA lige i popularne serije "Igra prestola". U seriji se najvažniji događaji u NBA ligi prate kroz izmišljeno srednjovekovno kraljevstvo "Igre prestola". U jednoj od poslednjih epizoda finalne šeste sezone glavni akter su Kevin Durent i Patrik Beverli, koji pokušava da nagovori Durenta da pređe u Los Anđeles Kliperse. Na kraju epizode pojavljuje se lik našeg asa Nikole Jokića, koji je predstavljen kao Đžoker. Ovaj vitez kuće Nagetsa nije uradio ono što svi na kraju epizoda učine, već je na duhovit način konstatovao da Denver i on nikada nisu ni pomenuti u ovom serijalu, pa poručio gledaocima širom planete.

- Šou je glup, nemojte da se pretplaćujete na njega - u svom stilu je zaključio najbolji NBA centar Nikola Jokić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading