Ni Ritas, ni Partizan - Ovaj klub dobija pozivnicu Evrolige!

Autor:

Sport

22.06.2019

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Zenit iz Sanktpeterburga biće poslednji, osamnaesti učesnik Evrolige za sezonu 2019/20, tvrdi litvanski novinar Erikas Kirvelaitis, a prenosi specijalizovani portal Sportando.

RepublikaFoto: Starsport
Evroliga

Prema tvrdnjama izvora iz zemlje košarke, odluka o Zenitovom uključenju u Evroligu biće ozvaničena uskoro! Navodno, to će biti posle 27. juna. Ako je ova informacija tačna, to znači da će Partizan ostati bez specijalne pozivnice koja se toliko čekala u Humskoj 1, pošto će ona biti prosleđena direktno u Sankt Peterburg.

Poslednjih dana se dosta šuškalo o tome da je Zenit jedan od glavnih kandidata za specijalnu pozitvnicu uz Uniks iz Kazanja, litvanski Ritas i Partizan, pa ima smisla da u Litvaniji znaju nešto više na tu temu.

Zenit se dugo bori za poziv Evrolige i čini se da je ovog puta uspeo da ispuni finansijske zahteve elitnog takmičenja, pa će ući u probrano društvo od 18 klubova.

Podsetimo, Zenit je pre samo nekoliko dana angažovao dojučerašnjeg igrača Partizana Aleksa Renfroa, a iz kluba se najavljuje ambiciozni projekat za budućnost. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading