Kingsi u čudu: Stigla ponuda za Bogdanovića, superstar Oklahome za Srbina!

Autor:

Sport

24.06.2019

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oklahoma Siti Tanderi su bili spremni da trejduju centra Stivena Adamsa u Sakramento u zamenu za Bogdana Bogdanovića i finansijsku nadoknadu, ali je rukovodstvo Kingsa je bez mnogo razmišljanja odbilo taj predlog.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

Mediji iz Sakramenta prenose da su Tanderi želeli da se oslobode centra sa novog Zelanda i njegove ogromne plate (25,842,697 dolara za sezonu 2019/20) kako bi izbegli plaćanje poreza na luksuz i postali fleksibilniji u potrazi za novim igračima.

Međutim, generalni menadžer Kingsa Vlade Divac i njegovi saradnici ne žele da čuju o odlasku reprezentativca Srbije.

Adams je odradio tek prvu sezonu četvorogodišnjeg ugovora vrednog 100 miliona dolara i posle Rasela Vestbruka i Pola Džordža najplaćeniji je igrač Tandera.

Nekadašnji košarkaš Partizana i Fenerbahčea pre dve sezone je stigao u najjaču ligu sveta, a sledeće će zaraditi 9 miliona dolara.

Srpski bek je u NBA odigrao 148 utakmica i prosečno je postizao 12.9 poena, uz 3.1 skok, 3.5 asistencije i ukradenu loptu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading