Partizan popustio: Lendejl je Žalgirisov, Litvanci ga šalju u NBA, ogroman novac u igri!

Autor:

Sport

26.06.2019

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džok Lendejl je dobio papire od Partizana i sada više nema smetnji da pređe u Žalgiris. Međutim, Lendejl zvanično ide u tim iz Kaunasa, ali šuška se da će igrati u Letnjoj ligi za Milvoki.

RepublikaFoto: Starsport
Džok Lendejl

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović je rekao kako postoji interesovanje NBA kluba za Australijanca po kom bi Žalgiris uplatio dodatni novac na račun crno-belih pa bi Partizan zaradio šestostruko više novca od uloženog u Australijanca. Ispostavilo se da je taj klub, Milvoki.

Lendejl je imao ugovor na još godinu dana sa Partizanom, ali je ipak ponuda Žalgirisa očigledno bila dovoljno dobra da crno-beli zarade dovoljno, a ukoliko bi Lendejl oduševio ljude iz Minesote i eventualno prešao u NBA, crno-beli bi zaradili duplo više novca i to u dogovoru sa Žalgirisom.

Džok je protekle sezone bio jedan od najboljih igrača Partizana, zbog povrede nije igrao u Superligi Srbije, pojavile su se i vesti o njegovom prelasku u Žalgiris, tako da je sada jasno da ga nećemo gledati sledeće sezone u crno-belom dresu.

Partizan je u potrazi za centrima, a na probi među crno-belima se nalazi i Nikola Šćekić, centar visok 218 centimetra, koji je prethodne dve godine igrao na Univerzitetu Južna Florida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading