Crna Gora poražena na otvaranju Evropskog prvenstva za žene!

Autor:

Sport

27.06.2019

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkašice Crne Gore poražene su u prvom kolu Evropskog prvenstva od Švedske sa 67:51. U narednom kolu, izabranice Jelene Škerović igraju protiv Francuske.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Najefikasnije u sastavu Švedske bile su Amanda Zahui sa 21-im poenom uz 12 skokova, Luis Halvarson sa 11 i Elin Eldebrink sa devet poena. Kod Crne Gore, raspoložene za igru u napadu bile su Glori Džonson sa 15 poena i devet skokova, Božica Mujović sa 11 poena, Jovana Pašić sa osam i Milica Jovanović sa šest poena. 

U narednom kolu Crna Gora igra protiv Francuske koja je veliki favorit u grupi i jedan od favorita za osvajanje medalje na šampionatu Evrope, a u poslednjem kolu grupne faze, na programu je duel sa Češkom, koji bi možda mogao da bude odlučujući kada je reč o plasmanu u drugu fazu takmičenja.

Podsećanja radi prvoplasirana selekcija ide direktno u četvrtine, a selekcije koje budu na koti dva i tri, igraće u osmini finala. Poslednjeplasirana reprezentacija se vraća kući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading