Kalinić se oglasio

Autor:

Sport

01.07.2019

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Nikola Kalinić nije želeo za Sport Klub da prokomentariše to što se ne nalazi na skraćenom spisku kandidata za Svetsko prvenstvo u Kini.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Nikola Kalinić

Kalinićev izostanak je definitivno najveće iznenađenje na spisku selektora "Orlova" Aleksandra Đorđevića, isto kao i to što se na njemu ne nalazi Nemanja Nedović.

Sport Klub je pokušao da stupi u kontakt sa Kalinićem i Nedovićem, a odgovor smo dobili samo od košarkaša Fenerbahčea koji je kratko odgovorio:

- Nemam komentar.


Kalinić iza sebe ima veoma dobru sezonu u dresu turskog kluba, tokom koje je u regularnom delu sezone prosečno beležio 9,8 poena i 3,3 skoka po utakmici. U nokaut fazi i "fajnal foru" je prosečno beležio 7 poena.

S druge strane, Nedović je imao probleme sa povredom, a u dresu Armanija je u elitnom takmičenju zabeležio prosek od 11,5 poena, uz 2,5 skoka i 2,7 asistencije po utakmici.

Svetsko prvenstvo u Kini je na programu od 31. avgusta do 15. septembra, a Srbija se nalazi u grupi sa Angolom, Filipinima i Italijom. Srpski košarkaši pripreme počinju 18. jula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mix

01.07.2019 16:49

Dobar kosarkas nesumnjivo. Za ostale aspekte sportsmanship-a neka razmisli. Sale je dobro procenio. Ne zeli da u ekipi ima bilo koju vrstu patriotskog disbalansa. Kad je Ned u pitanju, Sale najbolje zna razloge, verovatno je u pitanju ozbljnost povrede....