Srbiji neće biti lako: Italijani na čelu sa NBA igračima idu na Mundobasket!

Autor:

Sport

01.07.2019

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor italijanske košarkaške reprezentacije Romeo Saketi je saopštio spisak od 24 igrača na koje računa pred Svetsko prvenstvo u Kini.

RepublikaFoto: instagram.com/mbeli21
Marko Belineli

Italijani su u grupi sa Srbijom, a selektor Azura Romeo Saketi nije napravio nijedno iznenađenje na svom preliminarnom spisku igrača. U sastavu Italije će biti i naturalizovani košarkaš, a radi se o Amerikancu Džefu Bruksu koji je igrao u Italiji. Na spisku se ističu imena NBA igrača, Danila Galinarija i Marka Belinelija, a tu su i svi Italijani koji igraju u Evroligi. 

Na spisku selektora Saketija su Avudu Abas, Pijetro Aradori, Marko Belineli, Pol Biliga, Džef Bruks, Andrea Ćinćarini, Amadeo Dela Vale, Arijel Filoj, Dijego Flakadori, Danilo Galinari, Alesandro Đentile, Danijel Heket, Nikolo Meli, Rikardo Moraskini, Davide Moreti, Davide Paskolo, Akile Polonara, Đampaolo Riči, Brajan Saketi, Amadeo Tesitori, Stefano Tonut, Luka Vitali i Mikele Vitali. 

Italijani se okupljaju 22. jula u Milanu, a zatim će imati pripreme u gradiću Pincolo na Alpima. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading