Milan Tomić pozvao ljubimca "grobara" u Zvezdu!

Autor:

Sport

02.07.2019

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je zatvorila poziciju krilnog centra dovođenjem Derika Brauna, te produžavanjem ugovora sa Borišom Simanićem i Mohamedom Fajeom, a potraga za novim centrom mogla bi da se završi dovođenjem – Džejmsa Gista! Grčki portal SDNA preko dobro obaveštenih izvora javlja da je Milan Tomić uspostavio direktan kontakt s dojučerašnjim košarkašem Panatinaikosa i ponudio mu da dođe i obuče crveno-beli dres!

RepublikaFoto: Starsport
Milan Tomić

Kako se ističe, Tomićeva ponuda nekadašnjem igraču Partizana je „veoma dobra“. Tomić je po završetku sezone bio na odmoru u Grčkoj, ali je danas bio na sastanku Evrolige u Barseloni, pa je moguće da je kontakt uspostavljen prethodnih dana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džejms Gist

Gist je bez kluba otkako se na kraju minule sezone oprostio od "zelenih", a pošto se Crvena zvezda vratila u Evroligu, rastu joj šanse da angažuje vrsnog defanzivca i skakača. To je upravo slamka za koju se i drže odgovorni na Malom Kalemegdanu.

Sada samo ostaje da se vidi da li će Gist prihvatiti ono što je Crvena zvezda stavila na sto i vratiti se u Beograd posle osam godina. Podsetimo, Gist je crno-beli dres nosio u sezoni 2010/11, kada je i debitovao u elitnom klupskom takmičenju i beležio najbolje brojke karijere sa blizu 12 poena, 6,9 skokova i 1,6 asistencija, uz po jednu ukradenu i blokiranu loptu.

Narednog leta prešao je u Fenerbahče, a onda igrao još i za Unikahu, pre nego što je stigao u Panatinaikos u decembru 2012. godine i ostao sve do ovog leta.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading