KALINA OTPAO ZBOG DR*ANJA?

Autor:

Sport

02.07.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Fenerbahčea Nikola Kalinić (27) neće igrati na predstojećem Mundobasketu (31. avgust - 15. septembar) pošto ga je selektor Aleksandar Đorđević precrtao sa spiska putnika za Kinu. Kalinić je imao dobru sezonu u Feneru, s kojim je dogurao do fajnal-fora Evrolige i finala turskog šampionata, pa ne postoji nijedan razlog sportske prirode da se ne nađe među preostalih 18 košarkaša, koji će se boriti za konačan roster od 12 asova.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Kalinić otpao sa spiska reprezentacije!

Vrlo verovatno je da je razlog skandalozni video-snimak koji je svetlost dana ugledao u aprilu. Na njemu se Kalinić samozadovoljava, dok se u pozadini čuje glas osobe s kojom se gledao preko kamere dok je dr*ao.

JAVNO IZVINJENJE

As Fenerbahčea nije odgovarao na pozive novinara Srpskog telegrafa, a posle skandala se javno izvinio:

- Neke fotografije su objavljene bez mog dopuštenja i sa namerom da mi naškode. Bile su potpuno neprikladne, ali su se ticale moje privatnosti u vezi sa devojkom s kojom sam bio tada. Osećam se užasno što su puštene i želim da se izvinim javno porodici, prijateljima, treneru, saigračima i navijačima. Ne mogu ništa više da komentarišem jer je u toku istraga.

JOŠ MNOGI OTPALI

Na Đorđevićevom spisku više nije ni Nemanja Nedović. As Armanija takođe nije odgovarao na naše pozive, tako da će do obraćanja selektora ostati nepoznato zašto se na njega ne računa. Pored Kalinića i Nedovića, sa spiska su otpali i Branko Lazić, Vanja Marinković, Ognjen Jaramaz, Nemanja Dangubić, Rade Zagorac, Ilija Ðoković, Stefan Pot, Ognjen Dobrić, Stevan Jelovac, Boriša Simanić, Dragan Apić i Nikola Mišović.

BORE SE ZA KINU: Miloš Teodosić, Stefan Jović, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Dragan Milosavljević, Marko Gudurić, Aleksa Avramović, Dejan Todorović, Vladimir Lučić, Marko Simonović, Nemanja Bjelica, Milan Mačvan, Stefan Birčević, Nikola Jokić, Miroslav Raduljica, Nikola Milutinov, Boban Marjanović, Ognjen Kuzmić

OTPALI SA SPISKA: Nikola Kalinić, Nemanja Nedović, Branko Lazić, Vanja Marinković, Ognjen Jaramaz, Nemanja Dangubić, Rade Zagorac, Ilija Ðoković, Stefan Pot, Ognjen Dobrić, Stevan Jelovac, Boriša Simanić, Dragan Apić, Nikola Mišović

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading