Goreće Pionir i Arena: Omiljeni crveno-beli "sin" se vraća kući!

Autor:

Sport

04.07.2019

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle povratka Čarlsa Dženkinsa i Ognjena Kuzmića, još jedan crveno-beli vojnik je na putu da se vrati na Mali Kalemegdan!

RepublikaFoto: Starsport
KK Crvena zvezda

Crvena zvezda pravi kompletnu rekonstrukciju tima za narednu sezonu Evrolige.

Posle povratka Čarlsa Dženkinsa i Ognjena Kuzmića, još jedan crveno-beli vojnik je na putu da se vrati na Mali Kalemegdan. Na putu povratka je Vladimir Štimac kome bi to bio treći mandat u dresu srpskog šampiona. Prvi put je Štimac igrao u Crvenoj zvezdi od 2008. do 2010. godine, drugi put u sezoni 2015/16, a poslednje tri godine je igrao u Turskoj gde je nastupao za Bešiktaš, Efes i Turk Telekom.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Štimac!

Visokog centra odlikuje borbenost pa je osvajao srca navijača u svim klubovima u kojima je igrao. Sa reprezentacijom Srbije, Štimac je osvojio tri srebrne medalje na Svetskom prvenstvu 2014., Olimpijskim igrama u Riju 2016. i Evropskom šampionatu 2017. Pre dve godine je odlučio da se oprosti od nacionalnog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading