(VIDEO) Kuzmić sleteo u Beograd!

Autor:

Sport

14.07.2019

10:40 >> 10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić, koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći u Banjaluci, dovežen je u Beograd!

RepublikaFoto: instagram.com/ognjenkuzmic1
Ognjen Kuzmić

Kuzmić, koji je nedavno na Instagram nalogu ponosno objavio da se vraća u KK Crvena zvezda, čime je njegova sportska biografija dobila novo crveno-belo poglavlje, doživeo je tešku nesreću u nedelju ujutru.

 

 

On je zbog jakih bolova medicinskim putem uveden u komu, kako bi lakše podneo hitno prebacivanje u Beograd. Ono je obavljeno Helikopterskim servisom Republike Srpske, i to jer je Vlada Republike Srpske dala helikopter da se košarkaški reprezentativac naše zemlje prebaci na lečenje u prestonicu Srbije. U nju je i stigao oko 12.20 po srednjeevropsom vremenu.

Podsetimo, u nedelju je u ranim jutarnjim satima na putu Banjaluka - Prijedor, u Ramićima, došlo do saobraćajke u kojoj su se sudarila dva luksuzna automobila.

Kuzmić je, kako saznajemo, u sudaru polomio obe vilicu i grudni koš, zbog čega su ga banjalučki medicinski stručnjaci stavili u inudkovanu komu. On, srećom, nema hematome na mozgu, ali su njegove povrede izuzetno ozbiljne i, iako nije životno ugrožen, zahtevale su pomenuti transport u Urgentni centar u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading